En uge fyldt med kærlighed og hyggelige planer

Ja, jeg ved godt at det er tirsdag i dag, men altså for mig starter min uge sådan rigtig først i dag, i dag kommer Molly My nemlig “hjem”.

Jeg skal hente hende i børnehaven i eftermiddag og glæder mig rigtig rigtig meget. Jeg har ikke set hende siden torsdag morgen og savnet er ubeskriveligt stort! 🙂

Hun skal til dans for 2. gang i dag, hun er startet til MGP dans ude i Hellerup og syntes det var rigtig sjovt første gang, så tænker også at i dag bliver et hit.

Endnu mere hit er at vi skal passe Gunner resten af ugen, hun har faktisk passet hende fra weekenden af, men Gunner følger Molly My, så nu skal vi passe hende i pigehjemmet også. Den kærlighed mellem de to er så livsbekræftende og hyggelig at være vidne til.

Endnu mere kærlighed sker også i weekenden hvor vi skal til fødselsdag hos elskede Marlon, åh hun glæder sig, gaven er bestilt og skal bare komme med posten, pakkes ind med pynt og kærlighed ligesom hun også har bedt mig om hjælp til at skrive et kort til ham, selvfølgelig 🙂 Marlon er jo startet i skole, så der savnes og nydes ekstra meget når de så ses.

Og weekenden står faktisk også på et hyggeligt blogevent i Disney Store, hvor jeg ved at flere af hendes gode blogveninder også kommer, hun er i den grad heldig at være beriget med så mange dejlige mennesker (og dyr) omkring sig 🙂

Resten af dagene i ugen inden det bliver weekend, står den “bare” på hygge med mor, Gunner og venner på vejen, ligesom der selvfølgelig også er børnehave og arbejde på programmet.

Det slog mig bare lige at det er en ualmindelig dejlig uge, som vi går i møde og havde lige lyst til at dele det med jer, sammen med et af mine favoritbilleder af de to små tosser, Molly My og Marlon.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *