Jeg er ikke en prinsesse!

Molly My har forelsket sig fuldstændig i Motor Mille universet, hun har aldrig rigtig kendt til hende, før vi i år var i Cirkus Summarum og se hvor sej hun var. Derefter er hun bare den sejeste i verden, iflg. Molly My.

Hun fik derfor også lov til at købe de seje briller efter forestillingen, og er nu også blevet forkælet med en sej sej dragt fra Ramasjang Kluns kollektionen, lykken var meget meget stor da hun derfor idag til legetøjsdagen i børnehaven fik lov til at tage den på 🙂

Motor Mille Molly! Og hun fortalte mig på vej i børnehaven faktisk hvorfor det er at hun er så sej, hun er nemlig ikke en prinsesse! Molly My HADER når nogle kalder hende prinsesse, virkelig hader. Eller da en den anden dag sagde, sikke en prinsesse værelse du har?

Nej, sagde hun bare! Ligesom i måske kan huske at vi pillede kronen af hendes cykelhjelm af også, hun gider simpelthen ikke det prinsesse univers. For som hun siger, jeg vil altså hellere være sej mor.

Og Motor Mille er sej! Ligesom Ramasjang Kluns også er det.

Kom til alt Ramasjang Kluns, lige her.

 

Motor Mille dragten er modtaget i gave.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *