Molly My for Pierrot La Lune AW17

I går landede den smukke AW17 (efterår / vinter) kollektion fra Pierrot La Lune online, og igen i år har Molly My fået lov at være med 😉

Jeg er fuld af beundring for Emilie’s talent og univers og kan kun sige at denne lille kollektion også rammer lige i hjertet, specielt den smukke blå velour kjole (findes også som et sæt med bluse og bukser) har vi glædet os til skulle ramme webshoppen og den er netop bestilt hjem sammen med lidt lækre strømper.

En ny ting der nemlig kommer med i denne sæson, udover de lækre printet, bløde strik og skønne basis styles er de fineste rib strømper, som både kommer i knæstrømper og strømpebukser, igen i de smukkeste farver.

Der er mange flere ting, f.eks. denne kjole, denne strik og endnu en kjole, som står på ønskelisten, men man skal jo også begrænse sig nogle gange! Jeg skal hvertfald, pengene i sparegrisen står der jo rejse på! 😉

Kom til hele den smukke kollektion, lige her.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *