20% på ALT Wheat

20% på ALT fra Wheat, dvs. verdens bedste termotøj, skønneste Disney styles, uld, kjoler, jakker, bukser eller faktisk bare ALT!

Det er Boozt der har 20% på Wheat, altså alt det nye Wheat, det fra tidligere kollektioner er der selvfølgelig mere nedsættelse på.

Wheat termotøj på udsalg

Jeg vil tippe jer om det, da det jo i den grad er nu der skal købes termotøj mm (hvis ikke i allerede har gjort det, eller stadig kan passe fra foråret) – Molly My har de sidste mange sæsoner haft fra Wheat, simpelthen fordi det ER det bedste.

Og nu med 20% er det bare endnu bedre ik?

Ligesom vi altså også elsker de skønne Disney styles, specielt i denne kollektion vil jeg fremhæve Rapunzel i de smukkeste blomme og lyng farvede styles. Men der er selvfølgelig også allerede nu jakker, flyverdragter, lækker uld osv.

Kom til alt Wheat, lige her.

 

Happy shopping!

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

    • Desværre stoppede det åbenbart igår aftes, jeg shoppede selv igår eftermiddags og der var 20% på alt Wheat. Det er jo sådan med de her kampagner at de ikke er forevigt og desværre ved jeg aldrig altid hvor længe de løber. Dog kan jeg se at der kommer endnu en kampagne i morgen søndag, skal nok råbe højt hvis det også gælder Wheat <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *