2 skønne masker til rens og fugt af huden

En god dybderensende maske og en fugtgivende, så behøver jeg vist ikke mere, vel?

Flere gange om ugen, hvis ikke dagligt så bruger jeg en maske, simpelthen fordi min hud er så knastør og virkelig har godt af det, ofte ligger jeg også en lille film på min story i Instagram, som jeg gør med så meget andet fra dagligdagen, og hver evig eneste gang bliver jeg spurgt om navn på masken.

En ene har i nu hørt om på bloggen tidligere, nemlig lige her, men jeg vil meget gerne fortælle mere om den, da jeg nu trods alt er på min flaske nummer 5-6 stykker = Jeg er virkelig glad for den!

Det er Exuviance Bionic Oxygen Facial, som jeg taler om. Det er svært at forklare hvad det egentlig er den kan, og så alligevel ikke, den kan nemlig give en masse fugt og glød. Og så er den også helt genial hvis jeg er i søvn underskud eller min hud er dehydreret efter en festlig aften, på med den og min hud har igen en smuk og frisk glød.

Den bobler op på huden og prikker lidt som et slik i måske husker som barn, der “popper” på tungen? Sådan gør den lidt på huden, men det bliver hurtigt en vanesag, selv Molly My syntes den er sjov at få i ansigtet, men det er selvfølgelig ikke så tit hun får lov, da den jo ikke er lavet til hende fine barnehud 🙂

Den er drøj i brug og koster normalt kr. 599, men er lige nu på tilbud, lige her.

Den anden er nyere for mig, den er fra The Body Shop og hedder Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, den er meget dybderensende og eksfolierer blidt huden, min hud føles meget meget ren efter brug og det føles fantastisk, har man ikke meget tør hud vil jeg tro at den kan stå alene som maske, men jeg har stadig brug for en masse fugt, som den anden så giver mig.

Denne koster kr. 150 og kan købes, lige her.

 

Masken fra The Body Shop er modtaget til test. 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *