Godnat fra lufthavnen

Med udsigt til terminal 2, en masse biler, fly og regnvejr, ligger vi nu i den dejligste og blødeste hotelseng på Clarion Hotel i lufthavnen.

Destinationen er Mallorca, og fordi vi skal flyve meget tidligt i morgen, har jeg valgt at vi sover på hotellet herude, så faktisk startede vores ferie lidt før tid 🙂

Vi skal flyve kl. 06.00 og skal have tjekket bagage ind, dvs. vi skal være der i ret god tid, og Kystbanen kører ikke så ofte på den tid af døgnet. Det er derfor dejligt lige at være 2 minutter fra terminalen, også selvom vi stadig skal tidligt op.

Aftensmaden var roomservice fra hotellets restaurant, den spiste vi i sengen imens vi så tegnefilm, og helt ærlig, så er det en virkelig hyggelig start på ferien, også selvom vi egentlig ikke er særlig langt væk hjemmefra.

Eneste minus er at der ikke må komme børn under 16 år i deres Nimat Spa, ellers havde vi da også været dernede en tur, Molly My taler stadig om da vi besøgte Arndal Spa (se lige her) så det havde også været skønt med lidt massage idag.

Molly My er i nyt favorit nattøj med Rapunzel, det er endnu en genistreg i Disney x Wheat linien, vi er begge vild med det.

Dette er en del af nyhederne og lige nu er alle nyheder faktisk sat ned med 25%, lige her.

Og generelt mange andre lækre sager med 25%, f.eks vinterstøvler fra Angulus og Kavat og flyverdragter fra Ticket to Heaven.

Kom til hele udvalget, lige her.

 

Indeholder reklame links.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *