Postkort fra Mallorca

Postkort fra Mallorca!

Jeg er vist en del mindre online end forventet/lovet, men det er ferie og det føles dejligt at slippe tøjler lidt i forhold til de sociale medier 🙂

Mallorca er dejligt, rigtig dejligt. Vi har de første dage haft besøg af Molly My’s mormor, som flyver hjem i aften og resten af dagene er vi solo igen.

Vi har godt vejr, omkring 25 grader og dejlig solskin, det er lidt køligt om morgenen, specielt i poolen, men opad dagen bliver det så varmt, at det netop er nødvendigt med en tur i poolen for nedkøling 🙂

Helt sikkert at vi kommer hjem med ny energi, lys/sol i cellerne og solskinskyssede næser. Malllorca i oktober kan bestemt anbefales.

Vi er kommet billigt afsted, jeg bookede selv henholdvis flybilletter hos Norwegian og hotellet hos Hotels.com, vi bor 1/2 time fra Palma, så oplagt at tage smut derind.

Mange har skrevet og spurgt hvor vi spiste igår aftes, efter jeg lagde små film op på min Instagram story, og det kan jeg godt forstå, det er nemlig et helt eventyrligt sted 🙂

Jeg var der sidst for 7 år siden med Molly My’s far og har siden anbefalet det til alle som har skulle til Mallorca i nærheden af Palma, stedet skuffede heldigvis heller ikke igår.

Både Molly My og mormor, var meget betagede af udsigten, som er det første man opdager ved ankomst. Molly My så meget, at hun var nød til at FaceTime hjem til Marlon, så han kunne se med 🙂

En kombination af maden, service og udsigten gør det her sted helt eventyrligt, det er en italiensk restaurant som ligger ud over bugten lige udenfor Palma, den hedder Il Paradiso (se mere, lige her)

Molly My var det eneste barn igår, men børn er bestemt velkomne, og de har også lidt børneretter på kortet, ligesom der er højstole til de mindre børn, det var en kæmpe oplevelse for hende, så spring ud i det og tag børnene med på tur.

Vi havde taget lidt fint tøj på, Molly My hendes fineste kjole fra Disney x Wheat, med Rapunzel (modtaget i gave) smukkeste print, farve og godt med strut i skørterne, find den, lige her.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *