Mors nye favorit kjole

Den har været perfekt og luftig her på Mallorca med bare tæer i sandalerne, men vil også være fantastisk skøn hjemme i DK med strømpebukser og en tyk trøje.

Jeg taler om min nye kjole fra Rabens Saloner, den har det smukkeste print og fineste bølgede struktur, den ender med at blive en absolut favorit.

Siden jeg købte denne lange kjole, har jeg kigget efter flere med længde, det har jeg egentlig aldrig rigtig gjort mig så meget i tidligere, men jeg er ikke afvisende for flere, for jeg er blevet rigtig glad for det.

Og ja, et fuldfigurs billede havde været at fortrække, Molly My gjorde faktisk også et godt forsøg, men det var som om vores højdeforskel ikke rigtig var en fordel i proportionerne og så var mit hoved også kun halvt med 😉

Kjolen kan ses i fuld udgave og købes, lige her.

 

Indeholder reklamelink.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *