Kom med på efterårs/vintershopping til Molly My

Molly My og jeg har været på efterårs/vintershopping til hende, vi fik til opgave fra Fisketorvet at finde lækkerier i deres butikker, og hvem har ikke lyst til det? De har jo vitterlig nærmest alle butikker vi kunne ønske os.

Med os havde vi en fotograf der fangede dagen og længere nede er resultatet med en lille skøn film, den viser ret fint en hyggelig dag. Molly My er lidt ked af at man i et klip kan se at hun har røde øjne, det var fordi hun fik noget i øjet da hun legede med en ballon, men jeg har lovet hende at det ser man kun kort, kritisk lille dame 😉

Inden vi tog afsted havde jeg lavet en lille plan/liste over hvad vi skulle have med hjem, blandt andet et par vinterstøvler, hue, vanter mm.

Men ellers fik Molly My altså “frit slag” og valgte som hun syntes, det var ret sjovt at se hvad hun valgte og egentlig er hun nok mere praktisk end jeg lige havde troet.

F.eks. valgte hun nogle mere foruftige støvler fra Bisgaard frem for de Angulus vi har haft de sidste mange år, og så også en dejlig varm strik og gode bukser i Noa Noa, fremfor f.eks. en kjole eller en masse pyntesager.

Men bare rolig, en kjole kom (naturligvis) også med hjem 😉

Udover shopping, så byder Fisketorvet også på hyggelige madsteder, vi spiste f.eks. frokost på Gorm’s, vi elsker nemlig deres pizza’er og det blev også til en lille pause på Starbucks med en cookie og lidt vand.

Ligesom vi selvfølgelig også var nede og se på fisk i det store akvarium og et smut på legepladsen, denne omgang var med fokus på Molly My’s klædeskab, men der er jo shopping til hele familien, jeg elsker feks. selv deres store Bahne butik og bor man ikke så langt fra er der jo også shopping til dagligdagen, f.eks. de har en kæmpe Føtex, Matas, Silvan osv.

En rigtig god shoppedag kunne også slutte med en tur i biografen, det gjorde vi dog ikke lige den dag 🙂

Se mere, lige her, hvor der er oversigt over alle butikker og muligheder på Fisketorvet.

Vores dag fanget i en film:

Alt vi købte og prøver i filmen var (selvfølgelig) fra Fisketorvet 🙂

Helt klar til efteråret med en lækker strik fra Noa Noa Miniature, den er allerede en favorit i klædeskabet og jeg syntes den er super fin til hende.

Har i selv fået styr på efterårs / vintershoppingen? Ellers er det måske på tide, kulden er hvertfald ret tydelig i kinderne hos os idag.

Hold øje med min Intagram i løbet af weekenden, hvis i også kunne tænke jer en shoppedag på Fisketorvet, så har jeg vist ikke sagt for meget 😉

 

Indlægget og shoppedag er sponsoreret af Fisketorvet.

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *