En mandag med følelser

Mandagen var sådan en fin og smuk efterårsdag, det var lunt og jeg mødtes med min rigtig gode veninde Pil om eftermiddagen til et glas koldt i den sidste sol. Vi var nemlig inviteret i biografen og se den nye danske film ‘Mens vi lever’.

Bare det at mødes og hyggesludre er altid dejligt, jeg har kendt Pil i rigtig mange år og det er absolut hende, som jeg har set mest af verden sammen med, det er også hendes som Molly My kalder for krabbe Pil, selvom det efterhånden er en del år siden, at de sammen fangede krabber på en strand på Filippinerne, men det er en helt anden historie.

Filmen ‘Mens vi lever’ var intet mindre end fantastisk!

Den var barsk, virkelig, realistisk og enormt rammende, jeg (og resten af biografen) sad tilbage med våde øjne og kinder, jeg vil ikke fortælle så meget om den, andet end at sige at i skal tage ind og se den!

Den har premiere d. 26. oktober og i kan se trailer, lige her.

Inden filmen fik jeg lokket Pil til at tage et billede af mig med min nye ‘pels’, i er nemlig rigtig mange der har skrevet på den, da jeg viste den første gang på Instagram, den er fra Culture og kan købes fra november og prisen bliver kr. 1.199.

Jeg skal nok råbe højt, når den lander online, indtil da kan jeg bare sige at jeg er rigtig rigtig glad for den! 🙂

 

Reklame / Modtaget i gave.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *