En simpel hjælp til det efterårstørre hår

Efteråret er smukt, virkelig smukt! Men sammen med de fine tørre blade, følger også det tørre hår, sådan er det vist bare, ik, kold luft er lig tørt hår og hud?

Jeg har jo ikke verdens tykkeste hår (underdrivelse…..) og har derfor aldrig tænkt videre over min hårtørre, har bare brugt en tudsegammel en jeg nu engang havde, det tog sin tid at få håret tørt, men ellers har jeg aldrig rigtig tænkt mere over det.

Lige indtil jeg fik fortalt og undersøgt mere om hvad en hårtørrer egentlig gør eller ikke gør for håret, der er nemlig en verden til forskel og det kan mit hår tydeligt fortælle og vise.

Jeg har den sidste tid nemlig brugt en ny hårtørrer en BaByliss Pro Digital, og nu kommer en masse info, som jeg har fået fortalt og læst mig til, bare rolig så “nørdet” er jeg heller ikke omkring en hårtørrer, jeg kan bare sige at den virker!

Og mit hår er ikke længere så tørst og slidt, som min tidligere model gjorde det, derfor tænker jeg det alligevel er interessant viden for jer, hvis i også har en gammel model hjemme 🙂

Digital motor: Denne har et rigtig godt lufttryk, og en jævn temperatur, der holdes på 70 grader uanset, hvor længe den er tændt. Det vil sige, at man aldrig risikere at komme op på en temperatur der kan ”brænde” håret af. Den digitale motor har desuden følgende kvaliteter: Lang levetid, minimal vægt, høj hastighed og maksimal kontrol.

Kold luft: Den bruger rigtig kold luft og ikke bare stuetemperatur, det er godt fordi det gør håret mere blankt, hvis man afslutter føntørringen med kold luft, og det vil også være mere skånsom for håret.

Ion-teknologi: Dette gør at maskinen udskiller negative ioner, vands ioner er positivt ladet og føntørren vil derfor med denne teknologi modvirke statisk elektricitet, små fimre hår og vil desuden bevare hårets glad og sunde udtryk.

Det lyder vildt fancy ik? Det er det ikke, det er en hårtørre som i vil bruge fuldstændig som en normal, forskellen er bare at jeres hår og i sidste end spejlbillede vil takke jer for denne, så måske et julegaveønske?

Denne og andre digitale modeller fra BaByliss kan købes, lige her.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med BaByliss, ord og anbefaling helt min egen.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *