Vintertøj og tilbehør på budget

Jeg har ofte fået små sidebemærkninger vedr. Molly My’s tøj og at det måske var i den lidt dyre ende, det er det også oftes, men jeg vil i dette indlæg viser jer vintertøj på budget, men stadig i rigtig fin kvalitet og med garanti for varme børn 🙂

Jeg har nemlig teamet op med Jollyroom og specielt med fokus på mærket Nordbjørn.

Svensk varemærke, der specialiserer sig i at fremstille slidstærkt overtøj til børn, som kan håndtere det til tider vældigt kolde, nordiske klima.

Overtøj fra Nordbjørn er mærket med en fin bjørnepote, som er din garanti for materialernes høje kvalitet og designets styrke. Ser du dette symbol, kan du altså være sikker på at dit barn værnes mod regn, kulde, sne og vind.

Stærk og modstandsdygtig på ydersiden – varm og beskyttende på indersiden.

Molly My er begejstret og jeg som forældre må også sige, at kvaliteten virker rigtig god, det siger jeg jo uden at vi jo naturligt har nået egentlig at prøve det i en kold vinter 🙂

F. eks. kan det nævnes at uldsættet er i 100% merino uld. Find det, lige her

Og flyverdragten med 10 000 mm vandsøjletryk og åndbarhed på 3000 g/m²/24h, det er rigtig gode specifikationer og så bør det også nævnes at den er imprægneret med Bionic-Finish Eco, som er økologisk og miljøvenlig impregnering, disse kan tit være rigtig kemi fyldte.

Find den, lige her

Ellers har Molly My her på, støvler (lige her), hue og vantessæt (lige her) og fleecekrave (lige her).

Det er fine og slidstærke styles og Molly My er som nævnt helt tilfreds, vi vil bruge det som ekstra sæt i børnehaven eller til de dage hvor der virkelig skal leges i mudder.

Hvad syntes i om det?

 

Indlægget er sponsoreret af Jollyroom.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *