En ægte storesøster

Molly My’s Baby dukker har fået en storesøster! En ægte storesøster, siger hun selv. Det er Baby Born’s nyeste skud på stammen, nemlig en Baby Born Sister.

Egentligt er hun fuldstændig samme størrelse som en “alm” Baby Born, men med sit lange hår, bøjelige led og påklædning generelt er hun en storesøster.

Hun kan stå selv og bevæge arme, ben og knæ, så hun er noget lettere at f.eks. få tøj på, hvilket Molly My selv har bemærket, det var nemlig let at give hende det seje store søster tøj på.

Selvfølgelig bruger hun ikke ble, sutteflaske osv, nej nej, den flaske der er med er en smart vanddrikke dunk til når hun er til dans eller ude og cykle, i følge Molly My 🙂

Da hun er samme størrelse som den alm. Baby Born dukke kan de faktisk passe tøj sammen, det har vi ikke praktiseret så meget, da Molly My syntes at det alt for baby agtigt det vi har i forvejen.

Men hun har da lånt noget nattøj, det kunne åbenbart lige gå an. Men ja, altså i princippet kan de dele tøj, hvilket jo er ret smart, hvis man alligevel har fra baby dukken 🙂

Og så kan man redde, flette og lave fine ting i det lange hår, det er virkelig hyggeligt og skønt. Men udover alle de ting, så er det ekstra hyggeligt at se de rollelege og små fantasifulde fortællinger hun finder på.

Storesøster Fiona (som er opkaldt efter Molly My’s barnepige) passer nemlig rigtig godt på baby’erne, putter dem, trøster og er generelt som Molly My selv gør eller ville gøre, det er jo ingen hemmelighed at hun rigtig gerne vil være storesøster selv, men er altså også meget glad for denne model.

Specielt hyggeligt er det også, at der med dukken er et armbånd til både storesøster og dukke mor, nemlig Molly My.

Alt i alt et stort hit! Få mere Baby Born inspiration, lige her.

Baby Born Sister er faktisk på tilbud pt, lige her.

 

 

Indlægget er sponsoreret af Baby Born / Amo Toys

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *