Inspiration til efterårsstøvler til mor

Jeg er på udkig efter et par lækre flade efterårsstøvler til mig selv, disse på billedet er fra sidste år, og desværre er elastikken på den ene støvle helt ødelagt, ellers var jeg egentlig rigtig glad for dem.

Derfor er jeg på udkig efter en erstatning, krav er ret simple, de skal være flade, sorte og gerne med en rågummisål.

Nedenstående har jeg kig på, og ja der sneg sig lige en enkelt leo udgave ind også, det er pæn ik? Måske i kan bruge det som inspiration eller har en ide til en helt anden model, som jeg ikke kender til?

// 1. Vagabond // 2. Angulus // 3. Sofie Schnoor //

// 4. Ivylee Copenhagen // 5. Angulus // 6. Angulus //

// 7. Dr. Martens // 8. Angulus // 9. Angulus //

 

Jeg har ikke klikket hjem endnu, men regner med at gøre det her i aften, der er nemlig 20% på dem alle ved brug af koden ‘ALL20’ og køb over kr. 799.

Ps. koden gælder alle nyheder og udsalg markeret med ALL20, så det er oplagt at få shoppet til hele familien idag.

Men nu var det lige støvler til mig, vi kom fra lad mig høre, hvilken er jeres favorit?

 

Indeholder reklamelinks.

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *