Konges Sløjd moseskurv – Her i huset sover alle godt, store som små

pa150079

pa150071

pa150077

pa150068

Reklame

Molly My har længe ønsket sig en dukkeseng til hendes kæmpe Jellycat kaniner, og umiddelbart ville der jo så være tale om en vuggestørrelse af en art, og det syntes jeg alligevel var lidt voldsomt til et børneværelse, så jeg slog det lidt hen igen.

Men da jeg så faldt over denne smukke moseskurv fra Konges Sløjd, og samtidig gerne ville overraske hende med lidt nyt fint til det nye værelse, var der ikke langt fra tanke til handling. Den er lige præcis stor nok til at begge kaniner kan ligge i den, men hun har lige nu gang i et system, hvor en sover med hende og den anden så sover i kurven, nogle nætter dog begge i sengen hos hende 😉

Den er med en lille madras, og er jo beregnet til brug af nyfødt baby, men måske en ide at bruge den til bamser, når baby vokser sig ud af den, eller bare bruge den til dukkeseng fra start fra os, fin er den hvertfald.

 

Moseskurv fra Konges Sløjd – Kaniner fra Jellycat 

Uldtæppe med Liberty fra By Mushroom

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *