Øvelse gør mester, ik?

Molly My ELSKER at sminke og pynte sig, endnu bedre hvis det er mit sminke hun kan få fat i, behøver ikke sige at det måske ikke altid er helt med min accept vel?

Det er selvfølgelig helt naturligt og en ‘pige’ ting, det med at pynte sig, og hun har også noget lege sminke, men derfra og så til at tage den røde læbestift fra Chanel og smøre i hele ansigtet, der er lidt vej ik?

Ps. det er også ret svært at få af igen, skulle jeg lige hilse at sige 😉

Lykken er derfor ekstra stor i disse dage, hun har nemlig fået et skønt sminkehoved, nemlig en Baby Born Sister Styling Head som er et kæmpe hit. Her kan hun (uden at få ballade) sminke løs og øve sig i at sætte hår mm.

Udover selv dukkehovedet med fint ansigt og lækkert langt hår, følger nemlig også en hårbørste, et hårbånd, hårelastikker, hårspænder og makeup med.

Jeg ved ikke med jer? Men jeg plejer ikke at have (lilla) øjenskygge på brynene, men hende her, hun kan altså slippe afsted med det meste, ik?

Molly My er ikke særlig god til at flette endnu, men hun øver sig, ih hvor hun øver sig, her er dette dukkehoved jo helt perfekt, specielt fordi det er lidt svært at øve i mit hår, da det jo ikke er langt nok.

Og en oplagt julegave ide eller lign, hvis også i har pynteglade piger eller drenge, den kan købes i de fleste legetøjsbutikker og online, lige her.

Alt i alt et stort hit! Få mere Baby Born inspiration, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Baby Born / Amo Toys.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *