Bare rolig, hun smiler altså stadig!

Sikke mange der kom til tasterne i går, efter jeg viste story på Instagram med en fotoseance af Molly My. Vi var hjemme hos dygtige Signe (som også har taget ballonbilledet i bloggen’s header) og lavede forskellige billeder med Molly My.

Alle beskeder var skrevet i en fin og kærlig tone, men det omhandlede en undren over hvorfor Molly My ikke smilede imens, et par stykker skrev også at det så ud som om, at hun ikke syntes det var sjovt 🙂

Hun elskede det, hun blev sminket, fik fint tøj på og hyggede med Signe, det var bestemt på hendes præmisser, men det var den stil vi gerne ville have frem på billederne, altså de mere alvorlige og lidt kunstneriske billeder.

Jeg har set smugkig af nogle af billederne og de er virkelig flotte også et enkelt hvor jeg næsten ikke kan kende hende, hun har nemlig fået fregner. Jeg skal nok vise jer resultaterne når de er færdige.

Så det var egentlig blot en fælles forklaring og hilsen her fra os!

Vi er på vej på weekend, en weekend som bestemt bliver fyldt med smil, der er både hygge med Gunner, som vi passer i disse dage, en Tivolitur med skønne Hugo og en Halloweenfest hjemme hos Stine‘s ældeste datter 🙂

 

Kjolen på billedet er fra Krutter og kan købes, lige her.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg synes altså, at det skinnede tydeligt igennem at hun havde en fest med det og samtidig tog det meget seriøst – flot for en lille pige ❤️👍🏼 Jeg undrer mig dog lidt over hvorfor man som tøjproducent vælger, at børnene skal se så alvorlige ud på billeder som skal sælge børnetøj. Jeg synes jo at de billeder vi så i går var VILDT smukke, men måske mere som kunst end som “reklamesøjle”. Det bliver hurtigt meget voksent, og selvom det er smukt ud fra et æstetisk synspunkt, så virker det på en eller anden måde “forkert”.
  Under alle omstændigheder så har I en meget smuk datter – ligemeget om hun smiler eller ej 😊
  God weekend til jer (og Gunnar 🐶).
  Kh Rikke

  • Hej Rikke, billederne var rent kunst og til et portfolio og skulle slet ikke sælge børnetøj eller andet :-) Men dejligt at du kunne se at hun syntes det var sjovt, for det syntes hun i den grad :-)

   Smil fra os

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *