Num Noms

Kender i Num Noms? Hvis ikke så vil jeg næsten med garanti sige at jeres børn nok kender dem fra Youtube eller at de med garanti vil elske dem, Molly My gør hvertfald.

Dels fordi det indeholder det her “overraskelses element” som også L.O.L Surprises (som skrevet om, lige her) men også fordi de dufter godt, man kan lege med dem og pynte sig og de er nuttede (hendes egne ord) 🙂

Num Noms består af to dele den nederste hedder Nom og den øverste Num, heraf navnet Num Noms, det er små figurer som ligner madvarer, typisk kager, frugt osv og så har de alle egen duft, altså af jordbær, vanilje, cookies osv.

Molly My forklarer det lidt i denne lille mini film, egentlig “bare” lavet til min Instagram Story, men tænkte i lige skulle have den her også:

De findes i forskellige æsker og varianter, en såkaldt Num Noms Mystery Pack, som er den lille runde æske, den indeholder enten en neglelak eller læbepomade og så en “top” som f.eks. her en kage med lys og is med lemon.

I kan nok forstå hvorfor disse er et hit ik?

Og man kan få en Num Noms Starter Pack som indeholder 3 Nums, en glimmer lip gloss og 2 stykker tilbehør, desuden er det et sæt som kan leges med med ske mm. Vi legede isbutik, som det kan ses i den lille film 🙂

Den store æske hedder en Num Noms Lunch Box, den indenholder hele 10 Nums og 2 lip gloss, hvor den ene Num er en “hemmelighed” 🙂 Det hyggelige er at sidde og dufte til dem alle og finde dem på arket, for at se hvilke man har fået i samlingen.

En anden overraskelses ting er Num Noms Light Mystery Pack, som er den lille mælkekarton, den indeholder en fingering der kan lyse, stor succes 🙂

En lidt anderledes ting i serien er Num Noms Surprise in a jar, som indeholder en bamse man kan kramme, disse har også duft. Molly My’s har en mild duft af chokolade og er nu døbt Chokorug (måske i kan regne ud, at hun elsker chokorug fra Lagkagehuset? ha ha).

De er hyggelige og sjove at lege med, både alene og sammen med venner, det hyggelige er jo også at man så kan bytte, hvis man skulle få to ens og dermed udvide samlingen 🙂

Vi anbefaler Num Noms! Se mere om dem, lige her.

De kan købes i forskellige legetøjsbutikker rundt omkring i landet og online, lige her, hvor de også har flere varianter og pakker end jeg lige har nævnt her, f.eks. en samlekasse, isbil mm. Der er priser fra kr. 42.

 

Indlægget er sponsoreret af Amo Toys.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *