Velkommen til julemandens værksted

Året julekalender fra Playmobil – Hvis ikke i vil se indholdet, så må i hellere klikke videre til et andet blogindlæg 🙂

Jeg har nemlig ligesom sidste år åbnet en hel kalender, for at vise jer indholdet og navnligt for at vise jer at det ikke bare er “små dimser” men rigtig legetøj og legetøj til mange timers leg og sjov.

I år har jeg valgt ‘Julemandens værksted’ til Molly My, da hun jo elsker alt er har med jul at gøre, men der er flere andre varianter, find dem alle inkl. denne, lige her.

Playmobil julekalender

Temaet er som sagt jul, og der er jul for alle pengene! Julemanden, rensdyr, kane, de små nissehjælpere og en masse legetøj og gaver.

Fint og detaljeret og noget som kan gemmes i julekassen og tages frem år efter år, hvis ikke man da leger med det hele året? 🙂

Jeg syntes simpelthen at den er så fin og hyggelig, og dette er altså mine ord, for Molly My har selvfølgelig ikke set den endnu, det hele er pakket sammen igen og der venter hende en ny udgave hun selv kan få lov at åbne og få det magiske med, ved at åbne en låge om dagen.

Hvilket kalender har i valgt til jeres børn i år?

Måske det ender med en Playmobil eller? Kom til alle slags, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Åååh vi er også kæmpe playmobil fans herhjemme… jeg er helt misundelig over, at det er så fint og detaljeret idag – sammenlignet med da jeg var barn.. min økonomi er lidt begrænset, så har købt den der hedder “Royal skøjtetur”, som jeg fandt nedsat til 136kr hos fætter br.. det er nok en gammel udgave – men betyder intet for Silja og jeg.. jeg har indtryk af at inholdet i kalenderen, stemmer meget godt overens med billederne på pakkerne!? Lige et spørgsmål til dig…. hvordan opbevarer du alt jeres playmobil? Og gemmer du alt I har fået igennem tiden, eller sorterer du lidt ud i det? Silja får en skole og skolebus i julegave.. det bare så fint med mange lækre detaljer.. men kræver også en del plads 🙈🙈

    • Den bliver i glade for, den havde vi sidste år og den er også rigtig skøn! Det er jo fuldstændig lige meget om den er fra det ene eller andet år :-)

      Molly My har en kæmpe kommode til Playmobil, men og noget står fremme hele tiden. Vi har også lidt i kælderen og hos hendes far og så skiller vi os også af med noget, vi kan simpelthen ikke have det hele. Luksus problem, I know :-)

  • Det glæder mig at du kan tale godt om den… jeg faldt blandt andet for den, da jeg kan se der mange dyr med.. det er nemlig i endnu højere kurs end prinsesser hos Silja 😃😃😃 hvis du på et tidspunkt gider må du meget gerne vise hvordan I opbevarer det på hendes værelse…. her står både LEGO og playmobil fremme – og det er s…. svært at holde rent 🙈🤣

    • Jeg skal tage lidt billeder og lave et indlæg en dag, lige nu er der lidt kaos på værelset. Så det bliver nok først om et par uger :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *