Ovnbagte grøntsager med dukkahdrys

Det er egentlig ret simpelt, men ikke desto mindre virkelig lækkert og velsmagende med sådan nogle ovnbagte grøntsager, specielt hvis man også drysser med lidt dukkah drys inden de kommer i ovnen.

Kender i dukkah drys? Det er lavet af blandt andet mandler, nødder, sesam og fennikelfrø og smager helt eventyrligt.

Man kan selv lave det f.eks. udfra (denne opskrift) eller man kan som jeg købe en færdig, denne fra Mill&Mortar er rigtig lækker.

Jeg bruger det som her på grøntsager, men også på laks, kylling og som drys i salat, det er virkelig smagfuldt og dejlig knasende.

Men ja, her så brugt på grøntsager. Blot hvad der lige var i køleskabet, blomkål, gulerødder, løg og lidt frisk timian kviste.

Bag i ovnen med olie til grøntsager har taget farve, men stadig har lidt bid, sådan kan jeg hvertfald bedst li dem 🙂

Jeg spiste dem til frokost med en avokado og et stykke ristet rugbrød med humus, absolut et lækkert måltid, som snart skal laves igen.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.