En stor dag fyldt med stolthed

Molly My gik frivilligt igår tidligt i seng, hun bad faktisk selvom det, hun skulle være frisk til idag sagde hun! Og hun kom faktisk overraskende nok også hurtigere ud af dynerne i morges end hun plejer, noget der godt kan tage en times tid (vi kan godt li at vågne meget laaaaangsomt….) 🙂

Flere ting er nemlig på programmet idag:

Hun skulle starte i store/skolegruppen i børnehaven, noget hun virkelig har glædet sig meget til, og været spændt på. Specielt fordi 3 af hendes rigtig gode venner gik i den gruppe sidste år, og hun vidste at det i år var hendes tur.

Vi skal hente Marlon fra skole/SFO og det glæder hun sig om noget så endnu mere til, dels fordi hun jo savner ham, savner ham hver dag. Tror ikke vi har en dag hvor han ikke lige bliver nævnt på den ene eller anden måde. Og så fordi hun skal med ned og se hvor hans hverdag nu er, der har hun ikke været før. Sidste gang var det nemlig kun mig der hentede ham.

Og nå ja, så opdagede hun lige igår at en 6 års tand er på vej, det gjorde hende simpelthen så stolt, for mor, jeg er jo slet ikke 6 år endnu…. 😉

Molly My’s strik er fra Noa Noa og kan købes, lige her.

 

Indholder reklamelink.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *