Fin og billig luciakjole

Molly My skal gå lucia i børnehaven i år, det er store/skolegruppen der står for den del, så hun har kigget de sidste år og bare glædet sig til det var hendes tur.

Vi gør os ikke så meget i hvidt tøj (læs hun er lidt for glad for at lege i mudder, spise grøntsagssuppe mm…) så jeg måtte ud og finde en hvid kjole til formålet og det var ikke noget jeg ville bruge en formue på 🙂

Luciakjole til børn

Jeg fandt denne fine kjole fra BombiBitt til bare kr. 149, det syntes jeg er en helt fin pris, da den jo kan bruges som natkjole bagefter og også sagtens til lucia igen, hvis hun f.eks. skal gå næste år i skolen, modellen er ret lang, så den kan bruges længe.

Find den i flere størrelser, lige her.

Blot et lille tip, hvis i også har børn der skal gå lucia i år.

 

Indeholder reklamelink.

 

 

 

5 Comments
  1. Den er jo perfekt! Men da jeg så overskriften, havde jeg håber på noget uden flæser, for Aske skal også gå Lucia i år, og den der får jeg ham nok ikke i 😂 Men Molly bliver bedårende!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.