25% på EGG Helmet cykelhjelme og tilbehør

For os er der kun en slags cykelhjelm der dur, og det er en EGG Helmet, den sidder simpelthen bare bedst på Molly My’s hoved.

Den bliver brugt hver evig eneste dag på cykelturen og har også været i brug på skiferie, som det kan ses på sidste billede.

Molly My har flere størrelser og skins (som betrækket hedder), hun bruger en str. S, men har også en str. M til vinterbrug, hvor der skal være plads til en tykkere elefanthue under.

Hun har haft str. S siden hun var 2,5 år og passer den altså stadig nu hvor hun snart fylder 6 år, str. M er stadig meget stor til hende, så det er som sagt kun når der skal en meget tyk hue under, at den er i brug.

Det er forresten str. M hun har på ved det øverste billede, så i kan fornemme hvor stor den er, her var den bare ude på en prøvetur, men det er ellers str. S vi bruger nu.

EGG Helmet på tilbud

Dette indlæg egentlig “bare” for at tippe om at der lige nu er hele 25% på alle EGG Helmet inkl. tilbehør som skins (betræk), kroner osv.

Kom til tilbud, lige her.

Oplagt julegave ide, selvom det måske er en ‘praktisk ting’, så er de her jo så seje at ethvert barn da ville elske at pakke sådan en op, ik?

 

Indeholder reklame links.

 

 

(Visited 118 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *