4 fantastiske bøger

Disse 4 bøger ligger pt. på sofabordet hjemme i pigehjemmet, de er fantastiske på hver deres måde, og er inddirekte nogle som både Molly My og jeg får glæde af.

To af dem er hun med til at bruge i form af hyggelige krea projekter, lege og klip, og de to andre er udviklende og lærende for mig som mor til hende.

Kærlighed er ikke nok

Jeg læser en del bøger om børns udvikling og emner herom, simpelthen fordi det interessere mig og fordi jeg generelt er interesseret i at hjælpe og ruste Molly My på aller bedste vis i livet. Bogen ‘Kærlighed er ikke nok’, giver indblik i hvordan vi som forældre kan ruste vores børn til at have det godt med sig selv, men også hvordan de er den bedste version i forhold til andre.

Der er lige dele råd, inspiration og værktøjer og den er nem at gå til, både i læsningen og praktiske situationer efterfølgende. Ex. hvordan de kan klare svære situationer, klare nederlag, tage del i fælleskab og forstå et nej.

Den er god til både små og større børn og købes, lige her.

Simones juleklip

Dygtige og inspirerende Simone, i kender hende sikkert fra Instagram, hvor hun har det fineste univers med hendes skønne streg? Hun har nu lavet en bog med juleklip til børn og voksne og den er eventyrlig fin og hyggelig.

Molly My og jeg har allerede udvalgt de første projekter, og glæder os til at komme igang og få pyntet hjemmet og vinduer op. Der er lette skabeloner til alle ting i bogen, så man kommer langt med en saks, pap og blyant.

Elsker i klip og julen, vil i elske denne bog, kan købes, lige her.

365 lege til børn

365 lege til børn, en inspirationsbog ud over det sædvanlige, 365 er åbenbart en serie (det var jeg ikke klar over), man kan få 365 ting du kan lave med dit barn, 365 ord og 365 retter til børnefamilien.

Denne er så med 365 lege til børn, og dermed rigtig meget inspiration til børnefamilierne, der er både kreative projekter, lege indendørs og undedørs, gaveideer og meget mere.

Der er nye påfund og ideer, men også hyggelige ting og lege, som man selv kan huske fra barndommen, vi er langt fra kommet igennem hele bogen endnu. Men bruger den som et hyggeligt opslagsværk og får rigtig mange ideer.

Kald den en skøn ‘coffee table book’ til børnefamilierne, vores ligger hvertfald fremme på bordet 🙂 Kan købes, lige her.

Businessmor

Tre trin til succes som mor og selvstændig.

Bogen til mødre som gerne vil have et liv som selvstændig og mor, uden at gå på kompromis på nogle af delene. For mig som selvstændig og “alene mor” har der været rigtig brugbare redskaber og øvelser, også selvom jeg jo har været selvstændig i flere år, er den stadig god og inspirerende.

Men vil også være oplagt til dig, der påtænker at springe ud som selvstændig og har brug for gode målsætninger til at tage springet, sætte mål, arbejde med usikkerhed mm.

Den indeholder spændende interview med selvstændige mødre, som alle har fået enderne til at mødes på hver deres måde. Meget inspirerende, også hvis ikke man allerede er selvstændig. Den kan købes, lige her.

De kan alle på hver deres måde anbefales, oplagt til ønskelisten hos store og små den næste tid 🙂

 

Indholder anmeldereksemplar og reklamelinks.

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *