En magisk weekend i vente

Ej, men da jeg for en månedstid siden skrev dette indlæg, om den magiske juletid i Disneyland® Paris var det absolut ikke i min vildeste fantasi muligt at vi skulle afsted igen. Men det skal vi! Og det bliver så vores tredje tur på et år, det er jo helt tosset at tænke på 🙂

I morgen fredag flyver vi simpelthen mod Paris og en magisk julefest igen, der var et afbud på presserejsen og de tænkte på os, altså Molly My og jeg! Simpelthen så skønt og magisk at vi på den måde er “venner af huset” og får disse fantastiske muligheder.

Molly My den lille juleelsker, er naturligvis helt vildt glad og har mange sommerfugle i maven, ih det bliver skønt!

Der er gode kampagner og priser, lige her, hvis i overvejer sådan en tur.

I kan læse meget mere om vores tur sidste år, lige her.

 

Reklame, da vi er inviteret på presserejse.

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *