20% på ALT By KlipKlap

Det er jo Black Friday i denne uge, og ikke kun på fredag, der er allerede nu en masse gode tilbud at finde, f.eks. 20% på ALT fra By KlipKlap, her er vi jo lidt “eksperter” da vi både har 3 fold, 4 fold, stol og kvadrat madrassen 🙂

By KlipKlap på tilbud

Altså noget hos mor og noget hos far, det ER bare pengene værd, fantastisk kvalitet og tidsløst design, Molly My bruger hendes stol (XL modellen) hver evig eneste dag.

Kom til By KlipKlap med 20% rabat, lige her.

Og så arbejder jeg også på et samlet overblik over alle tilbud på fredag, jeg var imod det sidste år, og er egentlig også stadig med afstand til “køb, køb, køb” kultur, men i var mange der savnede det sidste år, så nu laver jeg det igen. Hvis i så lover mig at shoppe ansvarligt? 😉

 

Indeholder reklamelink.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.