De bedste priser på børnetøj, f.eks. uld med 68% rabat og mange flere lækre sager

I kender Molly My’s og min forkærlighed for uld, altså god uld! Hun har uld på hele året rundt og det betyder altså en del uld, og derved en del penge, for god uld er ikke billigt!

Jeg ville aldrig vælge den del fra, jeg tror på uldens gode egenskaber og er bare lykkelig for at Molly My også er glad for det, men altså hvis man finder noget godt på tilbud er det heller ikke af vejen vel?

Og som vanligt deler jeg selvfølgelig et godt tilbud med jer!

Men dette handler ikke kun om ulden, hvis i kun er interesserede i den, den lækreste uld i 100% merinould fra norske Katnakken, så findes den med 68% rabat (lige her).

Men læs nu videre, for i kan få virkelig gode priser på en masse andre lækre sager til børnene og altid fra nyeste kollektioner.

Det lyder lidt for godt til at være sandt ik?

Boogiloo, børnetøj til medlemspriser

Konceptet hedder Boogiloo og er en medlemsklub med børnetøj til gode priser, ikke bare gode priser på børnetøj (og tilbehør) men gode priser på alle de nyeste varer, det fungerer helt lavpraktisk sådan at man melder sig ind i klubben, det koster kr. 69 pr. måned (lige nu er de første 14 dage gratis) og så kan man shoppe alt det børnetøj man vil til virkelig gode priser OG altid fri fragt!

Der er ingen bindinger og man kan i princippet bare melde sig ud igen efter de 14 dage, men det ville være dumt 🙂

Det kan nemlig meget meget hurtigt betale sig og de kr. 69 er f.eks. allerede tjent hjem 5,4 gange på dette sæt. Lad mig forklare: Blusen koster normalt kr. 279 og sælges her for kr. 89,75 og bukserne det samme, dvs. der er sparet kr. 378,50 på bare dette sæt, vildt ik?

Og det er altså lækreste kvalitet, så ikke noget med dårlige billige mærker, som alligevel ikke kan holde efter et par vask, sådan er det med alle mærkerne på Boogiloo, det er kvalitet og på den måde bæredygtigt, da tøjet holder længe pga. kvaliteten, kun lidt med godt, ik?

Det er skønne mærker som f.eks. Småfolk, Aigle, Snork, Milk&Soda, ByClara, PomPom, Emili et Ida og mange flere.

Og der er mange penge at spare også lige nu på f.eks. flyverdragter, termostøvler, huer og vanter, så hvis ikke i har fået købt vinteruniformen til de små, så slå til nu.

Kom til hele Boogiloo’s udvalg, lige her.

Nedenfor blot lidt eksempler med illustration af rabatter, jeg syntes virkelig at det giver god mening det her koncept, specielt til børnefamilierne med flere børn, spar penge og tid = mere hygge og nærvær med familien 🙂

 

Og ps. vi mangler ikke vintertøj, men jeg har både kig på denne sweat og denne kjole til Molly My, skønne sager ik?

 

 

Indlægget er sponsoreret af Boogiloo.

Uld kærlighed og begejstring for konceptet, helt vores egen!

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *