Søndagsfin

Hvor er i søde! Og mange der har skrevet og spurgt til Molly My efter, dette indlæg. Hun er helt okay, og skal faktisk også i børnehave igen i morgen.

Hun har været mere eller mindre klar et par dage, eller evt. hendes helvedsild udslæt er tørret så meget ind at hun gerne må komme afsted, men da hun får penicillin 4 gange om dagen, har jeg ikke kunne sende hende afsted, da børnehaven jo ikke må give hende det.

Tricket har været zinkspray, eller det har hvertfald virket her, sikkert i kombination med den store dosis af penicillin, desværre så hun sig sur på den spray da udslæt var på sit højeste og derfor gjorde ondt.

Så rent praktisk har mit vækkeur ringet hver nat, så jeg har kunne sprøjte på hende, dvs. vi har nu et ret frisk barn og en godt træt mor 😉

Igår var en rigtig dejlig søndag, vi var inviteret i ‘Den Blå Planet’ som har en masse ekstra hygge i forbindelse med julen (se mere, lige her) og havde taget Marlon og Femke med os.

Molly My havde glædet sig SÅ meget og var helt ulykkelig om hun nu blev frisk, det gjorde hun heldigvis og havde i dagens anledning taget sit aller fineste tøj på (modtaget i PR gave)

En ny kjole fra Gro’s pre SS 2018 kollektion som netop er landet i butikkerne og bare er virkelig virkelig fin, vi har altid været glade for Gro og det enkle men alligevel fine look med fine deltaljer og skønt print. Hendes spøgelses sæt, som hun desværre nu er vokset ud af, var en kæmpe hit en hel sæson

Kjolen med guld effekt og så med matchende hårbånd, hun havde kjolen i den blå udgave (lige her) i forvejen og den er virkelig en af favoritterne, så fin med den lidt høje hals og fine krave, og så med matchende hårbånd, hun var bare stolt og glad var hun! Vil også være fint til alle julens fester, ik?

Find kjole, lige her og hårbånd, lige her.

Jeg har også ret meget kig på det prikkede sæt fra kollektionen med bluse og nederdel (se lige her og lige her) også ret lækkert ik?

Jakken er fra MarMar Copenhagen, lige her eller lige her.

 

Indeholder reklame links.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *