Tre piger på tur

Piger på tur! En lille hilsen fra toget mod Humlebæk, Molly My og jeg er på vej hjem til mine forældre for julehygge og samtidig besøg på forskellige julemarkeder i Helsingør, der er blandt andet på Torvet og på Kronborg i denne weekend 🙂

Jeg behøver ikke sige at Molly My den lille juleelsker glæder sig max, vel?

Selvom vi skal være væk i noget der ligner 24 timer har vi naturligvis halvdelen af vores hjem med os, eller hvertfald Baby Ida, som hvertfald IKKE kunne blive alene hjemme, heraf de tre piger på tur…..

Story of my life, det er sgu godt at jeg elsker hende så højt ik? 😉

Fik i set mit indlæg med julegave inspiration tidligere idag?

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *