Historien om en flyverdragt

Glad, stolt og dejlig varm! 🙂

Her kommer historien om en flyverdragt, noget jeg troede at vi for var ovre hjemme ved os, Molly My har nemlig de sidste ĂĄr brugt to-delt meget mere end flyverdragt, og faktisk “kun” brugt flyverdragt nĂĄr det var pĂĄ ski eller i virkelig meget sne.

Derfor købte jeg også i år bukser til hendes lækre vinterjakke (se den, lige her) men altså pludselig var det bare det vigtigste i verden med en flyverdragt, læs det havde de andre børn (og piger) i børnehaven.

Jagten på en flyverdragt blev derfor sat ind, den skulle være god varm, blød og med en passende pasform, dvs. ikke alt for bred.

Jeg spurgte til råds på Instagram, da vi ikke har haft andre flyverdragter de sidste år end Hallo Mutti, og det findes jo ikke længere. I anbefalede og vi kiggede på både Reima, Molo, MarMar, Ticket og Didriksons, valget faldt på Molo, dels fordi den var smal i modellen, hun var vild med printet og så også fordi at Boozt i sidste uge havde 30% på dem alle.

Det var også vigtigt for hende at det IKKE skulle være en de andre havde og eftersigende er der ingen i børnehaven der har lige denne model. Hun var SÅ stolt og glad da vi tog afsted i morges, og håbede bare at de skulle ud og lege på legepladsen, så hun kunne få den på 🙂

Jeg kan som mor så også sige at kvaliteten er helt i top, lækker fleece i både ærmekant og hætte, reflekser og slidstærkt materiale. Molly My har en str. 116 og den passer hende perfekt, så vil sige at den er ret normal i størrelsen.

Den er ikke længere nedsat, men i kan finde den og andre fine print, lige her.

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *