Historien om en flyverdragt

Glad, stolt og dejlig varm! ūüôā

Her kommer historien om en flyverdragt, noget jeg troede at vi for var ovre hjemme ved os, Molly My har nemlig de sidste √•r brugt to-delt meget mere end flyverdragt, og faktisk “kun” brugt flyverdragt n√•r det var p√• ski eller i virkelig meget sne.

Derfor k√łbte jeg ogs√• i √•r bukser til hendes l√¶kre vinterjakke (se den, lige her) men alts√• pludselig var det bare det vigtigste i verden med en flyverdragt, l√¶s det havde de andre b√łrn¬†(og piger)¬†i b√łrnehaven.

Jagten p√• en flyverdragt blev derfor sat ind, den skulle v√¶re god varm, bl√łd og med en passende pasform, dvs. ikke alt for bred.

Jeg spurgte til råds på Instagram, da vi ikke har haft andre flyverdragter de sidste år end Hallo Mutti, og det findes jo ikke længere. I anbefalede og vi kiggede på både Reima, Molo, MarMar, Ticket og Didriksons, valget faldt på Molo, dels fordi den var smal i modellen, hun var vild med printet og så også fordi at Boozt i sidste uge havde 30% på dem alle.

Det var ogs√• vigtigt for hende at det IKKE skulle v√¶re en de andre havde og eftersigende er der ingen i b√łrnehaven der har lige denne model. Hun var S√Ö stolt og glad da vi tog afsted i morges, og h√•bede bare at de skulle ud og lege p√• legepladsen, s√• hun kunne f√• den p√• ūüôā

Jeg kan som mor s√• ogs√• sige at kvaliteten er helt i top, l√¶kker fleece i b√•de √¶rmekant og h√¶tte, reflekser og slidst√¶rkt materiale. Molly My har en str. 116 og den passer hende perfekt, s√• vil sige at den er ret normal i st√łrrelsen.

Den er ikke længere nedsat, men i kan finde den og andre fine print, lige her.

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *