Efter jul kommer…….

Efter jul kommer nytår og bla bla bla, men efter jul kommer faktisk også udsalg.

Og åbenbart nu også før jul? Boozt har nemlig allerede (lidt tidligt) nu startet udsalg, eller presale kalder de det for 🙂

Hvis i bare vil til udsalget, så klik, lige her.

Men ellers læs lidt videre og læs om vores favoritter og generelle strategi for udsalg.

Ovenstående billeder er med tøj fra favorit Wheat x Disney, hvor der er op til 50% på rigtig mange lækre styles med f.eks. Rapunzel, Klokkeblomst, Spiderman, Bambi, Mickey og mange flere. Kom til hele udvalget, lige her.

Udsalgsstrategi og tanker:

Jeg køber altid lækker basis og uld på udsalget, og gerne flere størrelser frem, så det “bare” ligger og venter. Så køber jeg ting jeg har holdt øje med fra de lidt dyre brands som Little Marc Jacobs, MarMar, Little Remix, Zadig & Voltaire mfl.

Men også gerne lidt af de mere vilde ting fra de billigere mærker, for mig er det ikke vigtigt om mit eller Molly My’s tøj er fra den ene eller anden kollektion.

Vedr. tøj til Molly My er det jo nemt at købe og fylde op i de næste størrelser og vedr. sko, så elastikstøvler og sneakers er bare de næste størrelser og de mere sæsonprægede ting som sandaler og vinterstøvler der bruger jeg tommelfinger reglen med 2 størrelser pr. sæson.

Til Molly My holder jeg lige nu holder jeg øje med styles fra Angulus, der lige nu er nedsat mellem 30-50%, mest med omkring 40%, en klassisk støvle som deres er jo et must til børnene ik?

Little Marc Jacobs, med 50%, Billieblush med 30-50%, Kenzo med 50%, Little Remix med 40%, Kavat med 50%, Molo med 30-40%, Wheat med 25-40% og meget meget mere.

Kom til hele udvalget, lige her.

Er i på udsalgsjagt eller stadig fuld fokus på julen?

 

Indeholder reklamelinks.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *