Årets bedste julegave

Indeholder reklame

Måske er det strengt at kalde det for årets bedste julegave, altså når det er mig selv der har givet hende den? OG hun fik altså også mange andre skønne gaver af familie og venner!

Men faktum er altså at dette Osmo Monster spil er et kæmpe kæmpe hit, der er tegnet og spillet rigtig rigtig meget med det siden hun fik det om eftermiddagen d. 24 december, faktisk tog det også lige et par timer af ventetiden den dag, helt genialt.

Hun elsker at tegne og at spille spil på iPad’en, dette kombinerer de to ting, så det kunne ikke være bedre.

At hendes tegninger ikke kun kommer “ind i iPad’en” men også er med i spillet gør det bare så genialt, alle vi har vist det til er også helt på halen over hvor godt det er lavet. Så altså en kæmpe anbefaling herfra 🙂

Se med her nedenfor en lille film, hvor Molly My viser hvordan det virker:

Der findes flere forskellige Osmo spil, næste ønske er pizzaspillet hos Molly My og jeg flirter også lidt med tanken om at sættet med tal, bogstaver og former vil være et hit hos hende, nu må vi se, hun har jo faktisk fødselsdag i næste uge 🙂

Find alle Osmo spil, lige her.

 

Indeholder reklame for Børnenes Kartel og reklamelinks.

 

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *