Forkælelse på en kold januar dag

Lige efter nytår lavede jeg ‘rent bord’ på Instagram og spurgte jer ind til, hvad i ønsker skal fylde på bloggen. Sådan alt med måde selvfølgelig 😉

Så det var spørgsmål som f.eks. mere mor, mere mode, mere Molly My, mere rejse osv… Det kunne der så svares ja eller nej til og det gav mig et rigtig fint billede med svarerne fra jeres afstemninger, og noget i blandt andet bad om mere af, var mere mor, mere beauty og flere personlige indlæg.

Jeg vælger derfor at starte ugen og denne kolde, men ufattelig smukke, januar dag med lidt forkælelse til mor, vi skal nemlig også huske os selv.

Faktisk skal jeg skal navnlig huske mig selv, men det er vist mere til et af de personlige indlæg, som måske / måske ikke kommer senere, et indlæg om hvordan jeg egentlig har det for tiden.

I min hverdag er det vigtigt at jeg omgiver mig med lækre ting, glade mennesker og god energi og ja så en masse fugt til min hud, men det ved i vist efterhånden godt, det med fugt og hudpleje er et yderst vigtigt element i min hverdag, pga. min ekstremt tørre hud.

Lad os gennemgå hvad der er på billedet, alle forkælelses ting som gør mig glad og i godt humør:

Smukkeste toilettaske fra Konges Sløjd, jeg bruger den egentlig “bare” til min make up på badeværelset, men den gør mig glad hver eneste dag, da den simpelthen er så smuk! Jeg er helt vild med det print. Find den, lige her.

Lækker læbesalve fra Vølve med rabarber smag og en lille smule farve, helt ny, men allerede en favorit, og så frygter jeg lidt at Molly My får fingrene i den, hun vil nemlig også elske den. Find den, lige her.

Green People ‘Beauty Boost Skin Restore’, dette er mit første produkt fra Green People, men absolut ikke det sidste, det virker nemlig! Og så er det tilmed økologisk OG til en fornuftig pris, jeg har nu brugt denne ansigtscreme en lille månedstid og den er nærende, giver fugt og glød og så er den let at smøre ud. Jeg er virkelig fan, find den, lige her.

Vølve skintonic med morgenfrue og kamille, jeg bruger den egentlig ikke som rens, men som en mist i løbet af dagen, jeg elsker mist og den friskhed det giver mit ansigt. Find den, lige her.

Exuviance vitamin C20 kapsler, helt fantastisk serum i kapsler, den giver fugt, glød og en følelse af mere jævn og glat hud. Den prikker lidt i huden når den påføres, men tror jeg er pga. det store indhold af c vitamin, jeg bruger den om aftenen og bruger faktisk 2 kapsler pr. gang, det er vist ikke meningen, men min hud suger det bare til sig.

I ved hvor meget jeg elsker masken fra Exuviance og disse kapsler kommer simpelthen ind på en delt 1. plads med masken, virkelig effektfulde. Find dem, lige her.

Rudolph Care Signature Notes, denne var min julegave til mig selv! Jeg har altid elsket produkterne fra Rudolph Care og den fine milde duft, nu findes den som parfume og er en 100% naturlig parfume uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. Find den, lige her.

Atelier Aarhus 2018 kalender, den smukkeste kalender for 2018, denne købte jeg med tankerne på et nyt år og et 2018 som bliver fyldt med gode oplevelser og kærlighed. Find den, lige her.

Enough øreringe, smukke enkle og bare lige mig! Det er en gave og jeg er virkelig glad for dem, så meget at jeg også har dem på igen i dag. Må vist have kigget lidt mere på smykkerne fra Enough. Find dem, lige her.

Timeglas fra Ikea, det bruger vi til krammetid! Det er fjollet, men Molly My syntes det var perfekt så vi kunne se hvornår det er krammetid igen, og derfor gør det mig glad. Find det, lige her.

Jeg håber det har givet god inspiration? Og så måske i kan hjælpe mig lidt?

Mit hår er sindssyg tørt, og jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde hårprodukter som virker effektivt, hvad kan i anbefale her?

 

Indlæg indeholder enkelte produkter modtaget til test og reklamelinks.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *