Tror du rigtig at hun elsker mig?

Et af de mere personlige indlæg idag, selvom jeg godt ved at det måske ikke lige var den slags i mente da i stemte på personlige indlæg, men jeg lover at der nok også skal komme den anden slags 😉

Idag skal det nemlig handle om Molly My og en fin snak vi havde her til aften.

Det er ingen hemmelighed at Molly My er en lille følsom dame, det er ret meget enten eller med hende, hun har mange følelser og stort temperament, præcis som en anden jeg kender… host host.

Det gør at hun tænker enormt meget over hvordan andre har det, bekymrer sig og i virkeligheden bare vil alle det bedste og så sætter hun selv ord på følelserne, lige i disse dage fylder fødselsdagen rigtig meget, hun glæder sig rigtig meget.

Og har f.eks. allerede planlagt at de forskellige venner der kommer skal sidde i rundkreds og fortælle hvad de hedder og hvor mange år de er, fordi så ved de hvem hinanden er mor! Der kommer nemlig venner fra flere relationer og de kender ikke alle hinanden, det har hun tænkt meget over og hendes løsning er så rundkredsen, det er sgu da sødt ik?

Af Marlon ønsker hun sig at de kan være kærester forevigt og at hun får et kys, det har han dog vist allerede afvist, men altså hun bliver i drømmene, for hun nævnte også den anden dag igen at hun håbede at hun fik kærlighed af Marlon i fødselsdagsgave, det ønsker jeg mig mest, mor!

Vi skal passe Gunner i løbet af de dage hun har og holder fødselsdag og hun sagde idag inden hun faldt i søvn, at det var det bedste ved fødselsdagen altså at Gunner kommer med og at alle skal møde Gunner, og så bagefter kom det:

Tror du rigtig at hun elsker mig?

Til det kunne jeg kun sige ja! Selvfølgelig elsker Gunner dig, præcis som vi andre gør, lille fine og følsomme pige 🙂

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *