Molly My’s isbil (+20% rabatkode)

En af Molly My’s skønne fødselsdagsgaver, var denne isbil fra Our Generation, vi har kigget på den mange mange gange, specielt når vi har været på CIFF Kids messen har hun kigget længe på den, og nu skulle det altså være.

Det er egentlig bevidst at jeg har ventet med at købe den til hende, netop da jeg gerne ville “udskyde legen” forstået på den måde, at hun allerede havde så mange skønne lege igang og specielt rollelege med dukkerne, så der var ligesom ikke behov for mere tilbehør, ved at give hende den nu til 6 års fødselsdagen frem for f.eks. 5 år, gav jeg hende endnu et års leg.

Altså ikke forstået på den måde at hun ikke leger som f.eks. 7 årig, jeg håber hun leger mange år endnu, og med så skønt legetøj som denne, så tror jeg også på det. Men gav det mon mening det jeg skrev med at udskyde legen?

 

Our Generation har de skønneste dukker og endnu skønnere tilbehør, denne isbil er en liga for sig, der er simpelthen SÅ meget lækkert og deltaljeret tilbehør, is, kager og alt man kan forestille sig, jeg er dybt imponeret.

— Find Our Generation isbilen her —

Da den i sig selv var ret dyr, købte jeg ikke en dukke til den, men lad hende lege med alle de dukker hun har i forvejen, og Baby Born Sister (læs om hende, lige her) som jo ikke er så baby agtig passer perfekt til formålet.

Rygterne siger at der også nu kommer en dyrelæge til Our Generation, den er jeg næsten sikker på, må på ønskelisten. Molly My den hunde og dyre elsker vil jo enten være rockstjerne eller dyrelæge når hun bliver voksne 😉

Find isbilerne (findes i mint og rosa), lige her.

Find alt Our Generation, inkl. dukker og andet tilbehør, lige her.

Ps. i denne weekend, til og med søndag d. 21 januar er der 20% på ALT ved Børnenes Kartel, med brug af koden ‘INSTAGRAM2018‘ – Den gælder jo så f.eks. på Our Generation, men også på mange af vores andre favoritter fra Jellycat eller det seje Osmo spil.

Kom til hele udvalget, lige her.

 

Indeholder reklamelink til Børnenes Kartel.

 

 

(Visited 133 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *