Seje Solomødre

I forbindelse med min live seance i weekenden med Q&A (spørgsmål og svar) fik jeg dels nogle spørgsmål omkring det med at være solomor inden og også efter som feedback til min live, flere spørg mere detaljeret ind til hvordan jeg/vi håndterer det hele og søger erfaringer og inspiration.

Molly My’s far og jeg har ikke en vanvittig god kommunikation, som jeg også kom ind på i live, men vi har en fast struktur (som regel) og efterhånden jo snart 1,5 års erfaring, så jeg vil gerne komme mere ind på den del og svare på jeres nye spørgsmål i en senere live seance, selvfølgelig vil jeg det 🙂

Hvis det kan hjælpe og eller inspirere andre, er det alt værd for mig.

Jeg syntes det er rigtig trist, at det kan være tabubelagt at være solomor, fordi det er der ingen grund til! Personligt har jeg også selv oplevet det på egen krop, venner og bekendte der har taget afstand mm, og det er trist og egentlig det sidste man har brug for.

Derfor har jeg også tænkt lidt videre over det hele, og vil den næste tid alliere mig med nogle Seje Solomødre (heraf overskriften) og få deres erfaringer med til jer også, håber i vil tage godt i mod de seje seje damer!

Glæder mig til dette projekt, alt er love.

 

Billedet er forrresten taget af en sej solomor nemlig Signe Mørkeberg Sjøstrøm.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg glæder mig også til at følge med :)
    Jeg vidste ikke engang at det var tabu at være solomor. Jeg har været alene med min datter siden hun blev født, da hendes far og jeg gik fra hinanden, på trods af et langt forhold. Som solomor har jeg haft, og har tildels stadig, en stor trang til at spejle mig i nogle i samme situation, og de var svære at finde da jeg er den eneste solomor i venindekredsen :)

    • Dejligt du ikke har oplevet det som tabu, får jeg næsten lyst til at sige! :-) Desværre kan jeg høre og læse at mange oplever det sådan og det skal vi da nedbryde ik? :-)

  • Jeg oplever det heldigvis ikke værende tabubelagt, selvom hele min familie, omgangskreds og kollegaer er traditionelle kernefamilier.
    Jeg har to børn alene – et donorbarn og et, hvor hendes far ikke har ønsket kontakt. Jeg synes der er masser af muligheder og netværk hvor man kan mødes med ligesindede

  • Super spændende. Jeg er meget på linje med Louise og synes ikke jeg oplever det som et tabu, men savner nogen at spejle mig i, da der ikke er andre i min omgangskreds i samme situation, så glæder mig til at følge med.

  • Fantastisk! Jeg er selv blevet solomor for 9 måneder siden og leder, nærmest hver dag, efter både nogen st spejle mig i, men også inspiration til både praktik og den mere mentale tilvænning, hvis man kan kalde det det?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *