Opskrift: Ægge/spinat wrap med lækker fyld

En lækker let frokost eller aftensmad, nemlig en æggespinat wrap, her med varmrøget laks, mozzarella ost, avokado, tomat og pesto, men alt fyld kan nu bruges.

Selve wrappen (som her er lavet til en sandwich) er lavet af æg, spinat, ost, salt og peber, let ik?

Ingredienser til 2 wraps:

4 æg

2 store håndfulde spinat

1 dl. revet ost

Salt & peber

Fremgangsmåde:

Jeg kan godt li at lave dem med helt blendet spinat, så får de en skøn grøn farve, men man kan også blot hakke det fint.

Gør hvad du bedst føler for, bland så spinat med æg og ost og pisk godt, tilsæt salt og peber efter smag, og steg ved svag varme på panden i lidt olie.

Vend forsigtigt over på en tallerken og fyld med hvad i bedst kan li 🙂

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *