Hvor blev ærligheden af?

Jeg har lavet to live på Instagram den sidste uges tid, og den ene fik mig jo dels til at starte mit lille projekt “Seje Solomødre” som i allerede har taget rigtig rigtig godt imod, virkelig mange har klikket ind og læst om seje Lærke’s historie og har generelt meldt tilbage at de glæder sig til projektet, læse mere lige her.

Det gør mig helt enormt glad!

For som tidligere nævnt, vil jeg bare gerne hjælpe og inspirere, selvfølgelig er der altid nogle der ikke syntes om navnet (solo mødre), men kaldet det hvad i vil, solo, single, alene, dele.

For mig er det ikke så vigtigt hvad der ligger bag navnet, alle har stadig en historie at fortælle, hvad end der er en far, donor eller nye kæreste med i puslespillet.

Og selvom alle måske ikke oplever det som et tabu, så er der mødre der ude der gør, og den følelse kan vi ikke tage fra dem, men måske hjælpe dem med bedre at acceptere og handle udfra 🙂

Efter min seneste live har jeg også fået bemærkninger omkring at det er modigt at jeg ikke har makeup på og at der sættes pris på min ærlighed generelt, at i har set en nye side af mig. At det er dejligt at høre at jeg også kan have konfliker med Molly My og at livet også er svært. Og det får mig til at spørge:

Hvor blev ærligheden af?

Det er noget jeg virkelig har tænkt meget over de sidste dage, selvfølgelig har jeg lavet mange (måske lidt for mange?) stories hvor i har kunne følge med, men tilbagemeldingerne og tilkendegivelserne har været enormt overvældende efter de to lives, som jo egentlig “bare” har været en sludder for en sladder.

Jeg føler ikke at jeg har lagt skjul på ærligheden på mine kanaler, men selvfølgelig viser jeg jo ikke billeder eller glimt hvor alt er ulykkeligt, ex. en grædende Molly My (eller mor), men ellers ser i nu ret meget vores hverdag som den er, altså sandheden og ærligheden.

Arbejde, børnehave, madlavning, tøjvask, oprydning og alt det andet som får hverdagen til at hænge sammen, og det er faktisk uden makeup de dage jeg ikke skal noget bestemt, altså på kontoret, ud eller lign.

Jeg kunne aldrig finde på at tage makeup på, for at gå ned og handle, gå på Experimentarium eller lign, det ser jeg ingen grund til 🙂

Ja, jeg har til tider vipper på, som hjælper en del og har fået lavet skin boost behandlinger, men er også ærlig omkring det.

Kan vi ikke aftale at vi fra nu af er bedre til at vise virkeligheden og er bedre til at tale om det der kan være svært, livet er ikke kun fine små firkanter med pænt anrettet kaffe og absolut ikke tilfældigt placerede blomster, vel?

Jeg vil hvertfald gøre mit, til at i ikke skal være i tvivl om ærligheden. Og der vil komme flere lives uden makeup også, det er nemlig noget af det første jeg tager af om eftermiddagen når vi kommer hjem, de fleste dage.

Så her har således altså i mig, i nattøj (og ingen BH) midt på dagen, uglet hår, ingen makeup og ujævn tør hud! 😉

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *