Vi snupper et år mere

Molly My og jeg har igen i år valgt at indgå et ambassadørsamarbejde med Playmobil, dvs. det er nu det tredje år + før det tidligere samarbejder dog uden egentlig ambassadørrolle.

Man må hermed sige at Playmobil er og har været en stor del af Molly My’s barndom, vores liv og hjem, for ja det fylder selvfølgelig en del, også sådan rent fysisk 🙂

Jeg havde en del tanker om vi skulle takke ja til samarbejdet igen i år, dels fordi vi jo skal rejse i 2 måneder over sommeren, hun skal begynde i skole og så fordi jeg bare syntes at vi bruger meget tid og plads på det, men da jeg fremlagde det for Molly My blev hun helt vildt sur, noget ala:

Hvad tænker du dog på mor?

Hvad skal jeg så lege med?

Det kan du godt glemme!

Det vil jeg altså, dermed sagt, det SKAL jeg…

OG så var det også at vi holdte et møde med Playmobil, og så de serier der kommer som nyheder i år, og helt ærligt de er virkelig seje og spændende, byder op lege og fantasi, præcis som Playmobil jo netop kan.

Jeg vil til enhver tid støtte hende i at lege, så længe som overhovedet muligt, så det er jo også i god tråd med det, altså at lade legen med Playmobil fortsætte endnu længere, selvom der selvfølgelig stadig er meget leg at komme efter i de serier vi allerede har hjemme.

Jeg er ikke endnu helt klar over meget jeg må sige og afsløre om de enkelte serier endnu, da de ikke er offentliggjort på Playmobil.dk, men jeg kan sige at vi kommer til at holde flere Playdates, som den vi holdte i Absalon sidste år.

Det var nemlig rigtig hyggeligt og succesfuldt, så det vil jeg gerne lave mere af, altså dage hvor i kan komme og lege med os.

Og så kommer vi til at teame op med en hjælper, vi har simpelthen fået skønne Marlon til at hjælpe os med ambassadørrollen, imens vi er ude og rejse, det bliver også ret hyggeligt.

Udover Marlon, som vores hjælper, har vi med på holdet i år også 2 gange Louise, nemlig Mortilmernee og Guldlog, det samarbejde er jeg også spændt på.

 

Indlægget er ikke sponsoreret af Playmobil, men en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *