En halvhjertet CIFF Kids

I har nok bemærket, at det i disse dage er Copenhagen Fashion Week, jeg var derfor igår på CIFF Kids, som er børnemodemessen.

Altid hyggeligt at se nyhederne og hilse på de forskellige designere og samarbejdspartnere, men igår var lidt halvhjertet, jeg havde nemlig ikke Molly My med mig.

Det kan virke som ligegyldigt måske, men i og med at hun har været med den første dag de sidste mange år, gjorde det bare lidt mærkeligt. Jeg blev spurgt 117 gange hvor hun var hende, og det var som om at lidt af magien (for mig) manglede ved ikke at se glæden og begejstringen i hendes øjne, et børnesmil er nu engang den bedste tilkendegivelse ik?

Når det er sagt så var det selvfølgelig muligt for mig selv også at udtrykke glæde og begejstring ved de smukke sager, for dem kommer der mange af, i kan glæde jer! Der er lidt smugkig på min Instagram, jeg har gemt dem som “highlight” under min profil, hvis i er nysgerrige.

Molly My havde forresten, efter meget betænkningstid, valgt at hun hellere ville i børnehaven igår, det var nemlig ‘store gruppedag’ og de dage går hun meget nødigt glip af. Jeg er jo snart en skolepige, mor! 😉

Jeg fik mange hilsner med hjem og flere fine overraskelser, hun blev så glad så glad, blandt andet for den fine kjole (gave) fra Knast by Krutter, den er skøn ik?

Den er snart på vej til butikkerne, se mere, lige her.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *