Hvad kan Super-Charlie hjælpe dig med?

Jeg forbinder normalt Camilla Läckberg med krimier, gode krimier, det tænker jeg også at i gør? Men hun har faktisk også skrevet nogle ret så skønne børnebøger om Super-Charlie og de kan virkelig anbefales, både til store og små børn.

De er sjove og giver samtidig stof til snak og eftertanke, præcis som jeg syntes at børnebøger og godnathistorier gør det bedst.

Bøgerne handler (ikke overraskende) om Super-Charlie, som har nogle helt specielle super evner, selvom han vokser op i en ganske almindelig familie. Han vil faktisk bare gerne hjælpe alle, måske også dig?

Bog nr. 2 i serien, Super-Charlie og Bamsetyven er en børnekrimi, men ikke mere krimi end den stadig er sjov og fin inden sengetid. Bøgerne er udover fine med ord også indeholdende de skønneste illustrationer.

De kan købes, lige her.

Reklame – Bøgerne er modtaget i anmeldereksemplar.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *