Erfaringer med tandregulering?

Jeg har faktisk brug for jeres hjælp og erfaringer idag, sagen er den at jeg gerne vil have rettet mine tænder, nærmere bestemt min ene fortand, det er jo så nok dem begge man retter ik?

Det generer mig og jeg kan se, at jeg mere og mere er begyndt at smile med lukket mund, jeg er helt med på at jeg ikke har verdens mest skæve tænder, men de er skæve nok til at jeg gerne vil have dem rettet, og nu skal det altså være!

Men hvordan griber man lige det an? Hvilken tandlæge er virkelig god til det, og hvilken løsning skal man vælge?

Jeg tænker ikke nødvendigvis at en billig tandlæge er højeste prioritet her, men mere en som rent faktisk er ekspert i tandregulering.

Der er jo kommet mange smarte muligheder siden jeg var barn, ikke at jeg havde en tandbøjle der, men dem der havde, havde ganebøjler eller togskinner.

Idag er der også muligheder med bøjle på bagsiden og så de er usynlige plastting som man har på hele tiden, pånær når man spiser.

Men hvad vælger man lige, gerne det mest usynlige der virker på korteste tid ik?

Men det er trods alt nok utopi at det er sådan det virker 😉

 

Sponsoreret af Godt Smil

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg ville aldrig gøre det igen! Hvis jeg kunne lave min regulering om gjorde jeg det med det samme. Mine tænder blev reguleret for 15 år siden og den dag i dag kæmper jeg med spændingshovedpine og købespændinger. Av av. En bivirkning, som ikke bliver belyst fra tandlægerne side.

 • Jeg kan anbefale Benedikte Kloster hos Tandlægerne i Glostrup. Jeg bor på Frederiksberg, men tager gerne bussen for at komme til en tandlæge, jeg ved, der er dygtig. Jeg har tidligere haft en tandlæge på Frb, som ikke var dygtig nok, og er af min tidligere tandlæge i nordjylland blevet anbefalet Benedikte. Jeg er der med henblik på at få mine tænder reguleret – ikke af kosmetiske årsager men grundet skævt bid.

 • Hej 🤗
  Din egen tandlæge kan henvise dig til en tandregulering.
  Jeg er i gang med tandregulering på 2. År. Men jeg havde så også en tand siddende inde midt i ganen. Den er næsten helt ude hvor den skal være, så sidste stadie er igang 💪🏼🤗
  Det er det bedste jeg har gjort for mig. Jeg var meget bevist om hvilken side jeg vendte til folk når jeg stod ved siden af dem, og det blev bare for træls i længden.. selv med bøjle nu, smiler jeg mere end jeg gjorde før. Jeg har tandfarvet låse, med stålwire igennem…
  Det er ikke alle tandreguleringer man kan lave med den gennemsigtige bøjle, eller den på bagsiden af tænderne 😊 jeg vil gerne sende dig et billede så du kan se hvordan de ser ud på 😊
  Til sidst vil jeg lige sige at jeg faktisk græd da jeg kom hjem og så mig selv første gang efter at have fået dem på, fordi det var så anderledes.. men idag tænker jeg slet ikke over det 😊
  Gør det for dig selv.. jeg er sikker på du ikke vil fortryde det 🤗

  • Tak for din personlige fortælling og erfaringer, jeg er slet ikke nået så langt andet end jeg nu har besluttet mig, men det er selvfølgelig også et skridt på vejen. Det betyder nemlig noget at man bare kan smile som man helst vil ik? :-)

 • Du bevæger dig godt nok på grænsen her. Skriver meget diskret det er sponsoreret af Godt Smil. Så mon det ikke betyder du allerede har valgt!!!

  • Hej Karina, slet ikke, jeg har besluttet at jeg skal have dem rettet, men intet sted eller metode er valgt endnu. Godt smil har købt et link på min blog, ja :-) Men intet andet, og det er forøvrigt markeret som alle mine sponsorerede indlæg ellers plejer at være?

 • Ved ikke hvem du skal vælge og vil heller ikke anbefale nogen. Men jeg arbejder selv med det, dog på børn. Men var selv igennem retning af min undermund for et par år siden. Og der er virkelig en grund til at man for det gjort i ungdommen, for det virkelig ondt , som i virkelig virkelig ondt. ( børn har bare nemmere til at vende sig til disse ting i munden.)Og så må du for Guds skyld ikke vælge dem på indersiden, din tunge bliver et åbent sår.☠️
  Hvis det er muligt ville jeg vælge invisalign , og så gå 100 procent ind i det. Da det værste du kan gøre for rødderne på dine tænder er at bruge bøjlen lidt, så holde pause osv.
  Jo hurtigere du for det gjort , jo mindre skade på dine tænder. 😊

 • Hejsa. Jeg fik selv ordnet mine tænder for ti år siden, da jeg var i start-tyverne og keg fik stålbøjle og hele pivtøjet – det var som at blive kastet tilbage til teenageårene, men det var det hele værd. Jeg dik så meget positivt respons på det og scorede fyre som aldrig før i de år jeg havde bøjle på. Keg fik det fikset på tandlægeskolen, men ved ikke om det kan lade sig gøre i dag. Men jeg vil helt sikket anbefale dig st få en stålbøjle og ikke bøjle på indersiden og heller ikke de der hvide låse, som man ikke tror man kan se. Det kan man😜 du kan ikke hive så meget i plastic som i stål, derfor tager det længere tid at regulere tænderne, hvis du vælger plastic og derudover bliver din tale påvirket af at have den på indersiden. Derfor tag den helt gammeldagsløsning og stå ved dig selv som du nu ser ud i den periode – det er et boost til selvtilliden😘

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *