Mor: Nye og gamle favoritter

Tiden er inde for endnu en omgang favoritter, her måde nye og gamle og vist også en enkelt genganger, simpelthen fordi den er en top favorit.

Kærlighedsbreve fra store mænd‘ er egentlig en ældre bog, som jeg fik lyst til at læse lidt i igen, da jeg forleden dag så Sex and the city hvor Carrie jo er glad for den, den ER også hyggelig og vist bare sådan en man skal bladrer i fra tid til anden.

Find den, lige her.

Armbåndet på bogen er en gave fra Enough, og egentlig udvalgt af Molly My fordi hun elsker lilla og mente at det da også måtte være min yndlingsfarve, og det er faktisk vokset på mig, jeg er blevet rigtig glad for det, så fint og enkelt.

Find det, lige her.

M2 Beauté – Hyaluron & collagen facial nano spray, jeg er generelt vild med face mists og opfriskning til ansigtet i løbet af dagen, men denne er noget helt andet. Det er en dybdegående spray, som er virkelig effektfuld.

Ex. havde jeg sprøjtet den i ansigtet og lidt senere tog jeg en fugtmaske på, som normalt suger hurtigt ind i huden, men det tog virkelig lang tid og flere steder sugede den slet ikke ind = mit ansigt ikke manglede fugt i de områder. Ret vild effekt at se, jeg har derfor store forventninger til den 🙂

Find den, lige her.

Davies Naturaltech well-being conditioner, virkelig lækker balsam til mit enormt tørre hår, og ret drøj i brug samtidig, det er ikke meget jeg bruger pr. hårvask, men håret bliver dejlig blødt, blankt og fugtet.

Find den, lige her.

Exuviance – Bionic Oxygen Facial, en genganger, men også absolut favorit, jer der følger med på Instagram har set mig med den i ansigtet flere gange om ugen, jeg er virkelig virkelig glad for den og skal snart ud og have købt endnu en, har slet ikke talt på hvor mange jeg har brugt, men den er hvertfald skøn.

Find den, lige her.

M2 Beauté – Black Nano Mascara, i kender dem jo nok fra de populære vippe og bryn serum, dem er jeg faktisk også ved at teste, men kan endnu ikke se nogen effekt, så kan ikke udtale om dem endnu. Serum er iøvrigt til rigtig gode priser, lige her.

MEN denne mascara er seriøst den bedste jeg nogensinde har prøvet, giver en dyb intens sort farve, fylde og længde.

Find den, lige her.

Bio Oil, egentlig troede jeg at denne var specifikt til strækmærker udelukkende, men den er åbenbart også effektiv til aldrende og dehydreret hud, hvilket nok er derfor jeg har fået den tilsendt, for ja det er min hud jo.

Personligt har den alt for meget duft til min smag og til at jeg vil bruge den i ansigtet, men jeg har brugt den på mine enormt tørre ben og der er den genial 🙂

Find den, lige her.

Le Bon, Le white tandpasta, måske det pæneste tandpasta design ever? Og så er det naturligt og økologisk. Der findes flere varianter og denne er min favorit (jeg har også smagt den rosa udgave).

Find den, lige her.

 

Nogle af produkterne er modtaget til test 

Indeholder reklamelinks

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *