UGG støvler, enten elsker eller hader man dem?

Molly My kalder dem dejlige som sutsko og ellers mormor støvler (vist mest fordi at mormor også har et par) og er enormt glad for dem! Jeg taler selvfølgelig om de dejlig bløde og varme UGG Australia støvler.

Jeg har selv haft mange par af dem, de er bare geniale til skiferien og ellers til et par “hyggestøvler”, jeg bruger ikke sådan mine til hverdag, men det kan man jo sagtens.

Og jeg har også da jeg købte disse til Molly My købt et par til mig selv, mine andre er vist forsvundet i flytning eller stadig på loftet på Vesterbro.

Hun er ret stolt over situationen og vil faktisk helst gerne have dem på dagligt, jeg syntes dog ikke det er en børnehavestøvle, dels fordi de ikke har nok støtte og så også fordi de vist ikke kan stå imod alt det mudder hun dagligt tager med hjem 🙂

Har i selv et par eller er de ikke jer? Jeg fornemmer lidt at det er den slags man enten elsker eller hader ik?

Kom til et stort udvalg af UGG Australia støvler, lige her.

 

 

I samarbejde med Footway.dk

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *