Når man er vokset ud af ALT natten over….

Pludselig blev hun så stor, både i udtryk og størrelse! Hun er vitterligt vokset ud af alt tøj natten over, samtidig med at hun har smidt det sidste lille pige look der var tilbage. Jeg er med på at hun er fyldt 6 år, men altså ro på ik!?

Et er at vi skal købe en helt ny garderobe, det skal vi nok klare (blandt andet med hjælp fra alle jer, der har købt af det tøj hun er vokset ud af) men også fordi det løser man jo, men det er faktisk lettere sagt end gjort. Når det vitterligt er altså der mangler, så er det svært bare at købe det hele på en gang, sådan en garderobe bliver jo bygget op over tid.

Tænk hvis det var en selv der skulle købe en hel ny garderobe, for mig ville det altså være svært 🙂

Men vi har sammen fundet nogle rigtig fine ting, alle på udsalg, og så med en “skolepige” stil som Molly My kalder det for, det skal altså være sejt og skolepige tøj vi køber i disse dage.

Heldigvis er vi mere eller mindre enige om hvad der er pænt, men altså jeg savner da også tiden hvor alt ikke skulle være så sejt ik? Og pyha, så elsker hun også stadig højt tøjet fra Disney x Wheat, så lidt ikke så sejt er altså tilbage 🙂

Vi har blandt andet købt sweatkjolen på billedet, den er fra Zadig & Voltaire (lige her) og nedenstående, det hele er som nævnt købt på udsalg, måske i også kan blive inspirerede her?

 

// 1. Zadig sweatkjole // 2. Little Marc Jacobs bluse // 3. Zadig strik // 4. Zadig nederdel // 5. Zadig bluse // 6. Zadig t-shirt // 7. Little Marc Jacobs jeans //

 

Obs, begge mærker er små i størrelsen og Molly My har det hele i 8 år.

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *