Playmobil og kærligheds dværgene

Det er ret tydeligt at Molly My og Marlon har forskellige interesser, om det har noget med køn at gøre, vil jeg ikke gøre mig klog på, det er heller ikke relevant. Men for Molly My var der mere kærligheds dværge over denne nye serie fra Playmobil og for Marlon skulle de helt klart i krig og slås.

Ikke desto mindre, på trods af forskellige opfattelser, så legede de med serien en hel formiddag og legede også sammen, fordi “Marlon de kunne jo godt være kærester selvom den ene er i fængsel ik? Og to drenge kan altså også godt være kærester!” Og lidt kamp og slåskamp syntes hun nu alligevel også var sjovt.

Min lille evige kærligheds optimist <3

Den nye serie med dværge eller dwarf som den hedder er hvertfald endnu et hit, denne gang gik vi lidt anderledes til opgaven end normalt, og det var rigtig hyggeligt.

Molly My kan ikke selv samle serierne, det har hun simpelthen ikke nok kræfter til, altså til at klikke det sammen, hun kan sagtens hjælpe med at finde delene på tegningerne osv, men faktisk plejer jeg at samle det hele når hun sover eller ikke er hjemme, så det står helt klar til leg.

Men denne gang samlede jeg det løbende imens Molly My og Marlon hjælp mig og undervejs begyndte legen og fantasien at tage fart, specielt som jeg fik samlet mere og mere.

Molly My plejer at starte legen selv og så videre med venner som de så er på besøg senere, men denne gang var de jo så to fra start og det var ret tydeligt at det faktisk var en anden form for leg der kom gang i 🙂

Det var mere end så sagde vi at du var den og jeg var den og så gjorde vi dit og dat, hvor når hun leger selv er hun jo flere figurer på engang, det ene er ikke bedre end andet, jeg tror på at det er vigtig at kunne lege både med sig selv og andre, og det er også forskellige former for fantasi der kommer i spil.

Vigtigst for alt i leg er at intet er rigtigt eller forkert! En dværg kan derfor sagtens både være til kærlighed og krig, komme i fængsel eller miste hovedet i kamp, ingen regler når det kommer til leg, hvertfald ikke hjemme hos os.

Normalt viser vi mange flere detalje billeder af serien, men der er noget specielt over de billeder af to legende venner, at jeg har mere lyst til at lade dem stå alene, håber det er okay med jer også.

Dværge serien indeholder 6 æsker med priser fra kr. 59 og op til kr. 637, som er for den store fæstning på hjul, find hele serien, lige her.

3 gode råd til at hjælpe børnene med legen:

  • Sørg for at have legetøjet fremme, det lyder måske banalt, men det gør en kæmpe forskel hos os, at det ikke skal findes frem og sættes op, men at det er tilgængeligt og man nemt kan gå til og fra legen, ja det betyder legetøj og farver fremme, men gør det nu så meget? Ikke hos os 🙂
  • Glem alt om at det skal være “ordenligt og pænt”, lad børnene blande sammen og selv tage ejerskab på legetøjet, det giver så meget mere til legen og fantasien hvis de får lov til at der bor heste i slottet og dværge i akvarie basin. Blot lidt eksempler på hverdagen i vores Playmobil verden. Men hjælp alligevel gerne med system og oprydning, ved behov, det kan også blive for uoverskueligt efter et par ugers vild leg.
  • Sæt jer gerne på gulvet og leg lidt med, tit (for os) skal Molly My bare lige igang, have hjælp med noget vand, en ide eller lign og så tager hun selv over på legen, andre dage begynder hun helt selv. Det er lidt efter humør og dagsform, er hun træt er det lettere med en tegnefilm eller en malebog, men oftes giver det hende klart mere energi, hvis jeg lige hjælper hende igang og fantasien bliver kickstartet. Nogle dage er det så hyggeligt at blive siddende og være mere med, men det behøver ikke være nødvendigt 🙂

Når der er venner hjemme griber de altid fuldstændig legen selv, og det er faktisk altid Playmobil som Molly My’s venner kaster sig over som det første, præcis fordi vi har det stående fremme og så fordi de syntes, at hun har så meget sejt.

Ps. det har hun også, og vi er godt selv klar over det!

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *