5 timers ren terapi med venindesnak, lækker mad og cocktails

Tiden fløj afsted og selvom vi allerede havde bord kl. 19, så føltes det kun som om, at der var gået et par timer, da tjenere venligt fortalte os at klokken var nået midnat og de skulle til at lukke ned.

I sidste weekend havde jeg inviteret Trine med ud og spise, Trine og jeg har det sidste år haft omvendt weekend af hinanden, altså har vi haft børn i modsatte weekender af hinanden og derfor ikke kunne gå ud sammen, uden en masse planlægning.

Men fra det nye år, er mine weekender rykket til modsat uge, egentlig ved et tilfælde og pludselig betød det at Trine og jeg havde børnefri weekend samme uge.

Jeg forslog derfor fluks at vi skulle ud og hygge os lidt, og det passede perfekt med at jeg havde en invitation liggende fra Co-Ma om at besøge dem, to fluer med et smæk 🙂

Vi ankom til en smilende og serviceminded tjener, som viste os til bordet og hurtigt blev vi enige om at vi skulle prøve deres tasting menu med tilhørende cocktail menu, et valg der var det helt helt rigtige. Wow, det var lækkert!

I løbet af 10 serveringer fik vi den lækreste mad (måske i så lidt med i min story på Instagram?) velsmagende, delikat og vanvittig lækkert.

Vi startede de første retter med at spise hver en portion op, måske specielt fordi det også var jomfruhummerhaller og kammuslinger, hvem levner lige det?

Men måtte som vi kom frem levne lidt af de efterfølgende retter, det var ærgelig men vi kunne simpelthen ikke spise det, og dem der kender mig ved at jeg f.eks. elsker tatar, men maven skulle jo også kunne følge med.

Luksus problem, men 10 serveringer er også en del.

Løbende med maden kom der så også lækre og forfriskende cocktails ind til os, ikke 10 styk, hvilket nok var meget fint, da de også var lidt stærke 🙂 Vi fik 5 cocktails i løbet af aftenen, og de var alle lækre og lavet med kærlighed.

Jamen og pludselig var der gået 5 timer, sådan er det vist når man er i godt selskab og bliver forkælet ik?

Jeg vil anbefale jer at besøge Madsalen (de har også andet end tasting menuen) se deres kort, lige her. Men den kan altså anbefales, den koster kr. 450 og kr. 350 for cocktailmenuen, alle pengene værd og bestemt ikke sidste gang jeg skal have den sammensætning 🙂

Co-Ma har i alt 3 restauranter i København, men Madsalen er den første jeg besøger.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret af Co-Ma Madsalen.

 

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *