Den vildeste udvidelse af Disneyland® Paris

Jeg fik igår en ret spændende mail, nemlig en pressemeddelse der beskrev den vildeste udvidelse af Disneyland® Paris Studios, jeg lagde det også fluks på story på Instagram og skrev til min kontakt om hvornår mon alt dette ville være færdigt, det stod nemlig ikke helt specifikt med årstal osv.

Han ringde mig op kort tid efter mailen var sendt, og Molly My stod ved siden af, med meget store ører, hun hørte nemlig at jeg sagde hans navn, men forstod så ikke mere, da vi jo talte på engelsk.

Bagefter: Mor! Hvad ville Damien? Savnede han mig, skal vi til Disneyland igen?

Et stort spørgsmålstegn og smil i hendes ansigt, hun er ret vild med Damien og hans magi i Disneyland® Paris, ingen tvivl om det 😉

Tilbage til mailen, det der præcist skal ske er at Disneyland® Paris skal udvides markant, faktisk med den største udvidelse siden åbningen i 1992, de planlægger at bruge 2 milliarder euro og udvider med en hel transformation af Studios, kæmpe sø skal binde det hele sammen og så med hele 3 nye områder med Marvel, Frozen og Star Wars, og så selvfølgelig med tilhørende nye attraktioner.

Ej, men bliver det ikke vildt? 

Udvidelsen er også vist lidt i denne lille film, dette er blot lavet ud fra en tegning, men viser et ret godt billede af hvor vildt og fantastisk det bliver ik? Molly My spottede med det samme byen Arendal og Elsa’s store isslot 😉

Vi glæder os hvertfald, også selvom der kommer til at gå flere år eller mere, førend de er færdige. Det hele begynder i 2021, og fortsætter til de er færdige 🙂

Og hvis ikke man kan vente så længe, så præsenteres der allerede nu til sommer ‘Marvel Summer of Super Heroes’ hvor man kan møde yndlings superhelte og en en masse nye underholdning.

Drømmen er at opleve det med Marlon til sommer, hvor ville vi gerne på tur med ham, som i ved er Molly My jo ret glad for f.eks. Spiderman, i husker nok hendes Spiderman tema fødselsdag for et par år siden ik?

Er i mere nysgerrige, så se alle vores indlæg om Disneyland® Paris, lige her.

 

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *