Noget om snevejr og tid til en ny kæreste

Jeg er VILD med det her snevejr, virkelig! Altså mest når det er frostvejr og bliver liggende på jorden, men helt ærligt det er da hyggeligt og pænt, ik?

Molly My er heldigvis også ret begejstret for det og kan lokkes ud, men ellers går jeg selv en tur ud, en runde i Mindelunden, som ligger meget tæt på vores hjem, er rigeligt til lige at få lykken og sne stemningen i kinderne, det handler bare om at have godt med tøj på! 🙂

Og hey, nu sneer det sørme igen…..

Og tid til en ny kæreste, ikke hvis vi spørg Molly My! Det fylder ret meget for hende om jeg skal have en ny kæreste også, og det har jeg “lovet” hende at jeg ikke får lige nu, hvertfald ikke en som hun skal forholde sig til eller se.

Hun spurgte så igen igår, og jeg sagde nej ikke lige nu. Hendes svar, nej mor det har du slet ikke tid til, du skal jo pakke til ferien og sådan noget, så har du jo ikke tid til det vel?…. ha ha

Sandheden fra børn og fulde folk ik?

Og tilbage til sneen, jeg skal ud og gå en tur med Gunner nu, dels fordi det skal man jo med en hund.

Men også fordi jeg har brug for lidt frisk luft og tid VÆK fra computeren, har en indkøbskurv der blinker rødt lige nu, med blandt andet denne lækre nederdel og denne badedragt (endda på udsalg), begge dele vil være perfekte til vores rejse.

God fredag og snart weekend til jer, hvad end i elsker sneen eller ej.

 

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Ja børn er søde.
    Blot pas på ikke at vente evigt og lade datter bestemme.
    Den fejl gjorde jeg og jeg har nu været alene i rigtig mange år, fordi min datter ikke vil jeg får en ny.
    Nu har jeg en alder, hvor mænd hellere ønsker en yngre udgave, så………………..
    Jeg ønsker en god weekend med det smukke hvide sne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *