Kom til Playmobil Playdate #2

Sidste år holdte vi en skøn Playmobil Playdate, hvor en masse af jer kom og legede med, det var simpelthen så hyggeligt og sjovt, at vi selvfølgelig gør det igen, denne gang d. 24. marts kl 13-16 i Kulturhuset Islands Brygge.

Denne gang skal der leges med følgende serier:

Pet hotel

Dværge

SWAT Politi

Fifa bordfodbold

Zoo (1-2-3 serie)

Politi (1-2-3 serie)

Der er derfor noget til alle aldre og interesser, dog siger Playmobil fra cirka 1,5 og op til 10 år, små børn skal der holdes øje med i forhold til små dele, men det er oplagt for dem at lege med 1-2-3 serierne 🙂

Lidt smugkig på Pet Hotel serien her i indlægget og ellers kan i se meget mere, lige her, hvor der udover æskerne også er opgaver og fine tegninger il farvelægning, lige til at printe ud, og Dværge serien kan ses mere, i indlægget med Molly My og Marlon, lige her.

Det er gratis og alle er velkomne, ingen grund til tilmelding i skal bare dukke op, og der vil være goodiebags til de første 50 familier, indeholdende et magasin fra Vores Børn og selvfølgelig skønne overraskelser fra Playmobil mm.

Det bliver rigtig sjovt og hyggeligt, der var store smil sidste gang, fra både store og små, udover leg og en masse Playmobil kan man også tegne og farvelægge.

Ses vi? Jeg håber det sådan, vi er der hvertfald til at tage imod jer 🙂

Tid & sted

Lørdag d. 24. marts kl. 13-16

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *